Szolgáltatásunk

Mi történik, ha szüksége van szennyvízkezelőre?

Amennyiben érdekli egy szennyvízkezelő berendezés, kollégánk kimegy a telepítési helyszínre egy felmérésre. A részletek egyeztetése után árajánlatot adunk a telepítésre, mely minden költséget tartalmaz, úgy, hogy Önnek semmit nem kell beszerezni, intézni.

Ha elfogadta ajánlatunkat megkötésre kerül a szerződés, az abban rögzített előlegfizetés. A helyszínrajz alapján, ha szükséges megterveztetjük a szennyvízkezelő berendezését és beadjuk az illetékes hatósághoz engedélyeztetésre. Ha nem szükséges, akkor a szerződés tartalma alapján egyeztetjük a kivitelezés időpontját. A kivitelezés általában egy nap, kedvezőtlen körülmények esetén kettő, rendkívüli esetben 3 nap. A munkaterület szabaddá tétele az Ön feladata, és a kifolyó szennyvízcső megmutatása.

Innentől mindent mi végzünk a technológiai leírásnak megfelelően. Először leássuk a tartály, rákötjük a szennyvízrendszerre. Miután ez készen van, betemettük, megkezdjük a szikkasztómező kiépítését. Egy megásott árokba kavicságyat teszünk, majd perforált csövet. Geotextillel fedjük, majd betemetjük az árkot és elhelyezzük a végszellőzőket. Közben felengedésre kerülhet a tartály és baktériumtörzzsel indításra, beoltásra kerül a benne lévő víz.

Innentől semmilyen teendője nincs. Két három év múlva kell ellenőriznie az eliszaposodás jelzőt. Négy-hat év múlva, ha szükséges egy szippantást kell rendelnie a felgyűlt iszap eltávolítására.

Az egyéb tudnivalókról tájékoztatót kap tőlünk.